Grafisk Frihed

Den krøllede hjerne og person bag Grafisk Frihed er Peter Kehlet.
Grafisk Frihed er en lille grafisk tegnestue etableret i 1999 i privaten på Løgervej 47 i Agtrup - Sdr. Bjert. Nu ligger virksomheden i Kolding - Smedegade 5 er nu det kreative hus for Grafisk Frihed. 
Grafisk Frihed lægger vægt på en meget personlig kontakt og udarbejder stort set alt indenfor grafisk materiale, tryksager, websites og skiltemateriale.

Jeg servicerer både store og små virksomheder samt private. Et bredt samarbejde med mange forskellige brancher og kompetencer giver en fordel for dig. Du behøver kun, at henvende dig et sted.

Grafisk Frihed er ikke et reklamebureau, men en grafisk tegnestue. Jeg betegner mig selv som en grafisk håndværker. Ingen grund til at opdigte et fancy engelsk navn som titel - når det er, hvad det er - håndværk. Her finder du ikke noget jakkesæt, lækker receptionist (desværre) eller fancy udtryk, men helt-nede-på-jorden atmosfære, seriøsitet, grafisk arbejde og kreative løsninger. 

Med over 25 års brancheerfaring er min styrke, service, knowhow, fleksibilitet, branchenetværk og kreativ sans - noget enhver kan drage nytte af.

Faglig baggrund

Stod i mesterlære i Christiansfeld hos firmaet Sydsats og udlært i 1989. Blev døbt ved Gautschning og erklæret værdig arvtager af Sortekunstens stolte traditioner og ret til betegnelsen Gutenbergs Søn.
Herefter gik turen til VJ Offset i Vejle, hvor rygsækken fik lidt mere fylde og erfaringer.
Så gik turen til Kolding Lyntryk, som dengang lå på Agtrupvej i Kolding. Lyntryk flyttede senere til Gejlhavegård og ændrede navn til Kolding Trykcenter. Her tilbragte jeg 8 lærerige år, som jeg aldrig vil glemme. En fantastisk arbejdsplads med fantastisk dygtige kolleger. Det gav en masse grafisk viden i bagagen og troen på at kunne udleve drømmen om at blive selvstændig. Det har jeg nu været i 18 år.